Cardiologie

Programări și alte Informații

Consultații de specialitate Luni-Vineri 9 -17 Baza de tratament Luni-Vineri 8 - 19

Medicul nostru

Poya portret anonim, Centrul Medical Sf. Iosif, Recuperare medicala,Fizioterapie,Kinetoterapie,Masaj, Medicina Interna,Ecografie,Balneologie,Imunologie,Medicina,Fizica si balneologie,Gimnastica, Cluj-Ieftin, Centru-Accesibil, Preturi mici, Seriozitate, Recuperare, Medicala, Interna, Imunologie, Ecografie, Cardiologie

Cardiologia

Inima sau cordul este organul reprezentativ al aparatului cardiovascular. Este un organ muscular care pompează sângele prin corp și transportă oxigenul primit de la plămâni la celulele țesuturilor și organe. Are un rol vital în circulația sângelui și implicit în menținerea vieții.
Cardiologia ca specialitate medicală are ca obiect de activitate organul cel mai important al corpului uman “INIMA”. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Simptomele cele mai frecvente care ar trebui sa pună problema vizitei unui cardiolog ar fi durerile în piept, palpitațiile, oboseala, amețelile, tulburările de ritm cardiac, inflamațiile din zona gleznelor, mâinilor și abdomenului. Totodată, consultul de cardiologie este obligatoriu pentru persoanele care suferă de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arterială, intrucât acestea se confruntă cu riscul cel mai crescut pentru aparțtia bolilor cardiovasculare.

Comunicarea cu pacientul, împreună cu examenul fizic și interpretarea rezultatelor examinărilor paraclinice, au un rol important în descoperirea, evaluarea și tratarea corectă a  bolilor de inimă.

Prezentarea timpurie la medicul cardiolog, precum și evaluarea corectă a stării pacientului, duc la prevenirea sau, după caz la tratarea adecvată a bolilor cardiace.

Află mai multe despre cardiologie aici.

Vezi alte servicii

 

Serviciile noastre

Consultații de Specialitate

Electrocardiogramă (EKG)

Ecografie cardiacă

Investigații de specialitate și interpretarea rezultatelor Tratamentul afecțiunilor cardiace

Programări și alte Informații

Vă oferim

Aparatură performantă

Condiții optime de investigare

Respect pentru pacient, răbdare, profesionalism

Sfaturi practice pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră